iSeng Molton Hoeslaken

Vanaf 29.95

Molton hoeslaken van iSeng

De molton hoeslakens van iSeng zijn zacht, vochtabsorberend en elastisch. Allemaal kwaliteiten die fijn zijn om op te slapen en die jouw matras fris houden. Aan 1 kant zijn ze geruwd, wat ze lekker zacht en nog meer absorberend maken.  

Productinformatie

Extra informatie

Kleur

Wit

Artikel

Merk

Maat

140×200, 160/180×200/210, 200×200/220, 80/90×200/210, 80/90×200/220

Hoekhoogte

Materiaal

Gewicht

Wasvoorschrift

Levertijd

De kwaliteit van de molton van iSeng

Een molton is eigenlijk wel een must om jouw matras te beschermen tegen vocht en vuil wat je tijdens de nacht produceert. Hierdoor houd je je matras langer fris en schoon. Dit molton is gemaakt van katoen met polyester en rekt lichtjes mee. De hoeken zijn gemaakt voor matrassen tot ongeveer 35 cm dik met een elastische afwerking. Het molton is er in verschillende breedte maten . De 80/90 is er ook in een langere maat, nl 220 cm. Het voordeel van katoen met polyester is dat het enerzijds het voordeel van katoen heeft, het vochtabsorberende vermogen, anderzijd de soepelheid van polyester. Kreuken doen ze daar de polyester in ieder geval nauwelijks.

iSeng heeft ook molton kussenslopen, die jouw kussens beschermen tegen vuil en vocht. Want wist je dat je ‘s nachts wel zo’n 1,5 liter vocht kwijtraken?  Dan wil je je kussen en matras wel beschermen.

Naast de molton beschermlakens, heeft iSeng ook hoeslaken in jersey en percal. Deze hoeslakens zijn te krijgen in verschillende basiskleuren. Die ook weer passen bij onze uitgebreide collectie dekbedovertreksets , in verschillende kwaliteiten als percal, renforcé en katoen satijn 

Op werkdagen voor 11 uur besteld, dan wordt de bestelling binnen 2-3 werkdagen gratis verzonden.