iSeng Kusssensloop Molton (set van 2)

14.95

Op voorraad

De molton kussensloop van iSeng

Deze molton kussenslopen van iSeng beschermen jouw hoofdkussen tegen transpireren en vuil. Zo houd jij jouw kussen schoon en fris, wat een fijne gedachte is voor een goede nachtrust. De afmeting is 60×70 cm en ze worden verkocht als set van 2.

Productinformatie

Extra informatie

Kleur

Wit

Artikel

Merk

Maat

2 stuks 60×70

Materiaal

Gewicht

Wasvoorschrift

Levertijd

De kwaliteit van de molton kussenslopen

De kwaliteit van de molton kussenslopen van iSeng is een stevige zachte kwaliteit die gemaakt is van 80% katoen en 20% polyester. De kussenslopen beschermen zo jouw kussen tegen (zweet) vocht en vuiligheid. Tijdens het slapen verlies je veel vocht en je wilt niet dat jouw kussen daaronder lijdt. En ook jijzelf niet!

Een molton om je kussen is prettig maar uiteindelijk wil je slapen op een fijn katoenen kussensloop. Bij iSeng vind je dan ook verschillende kleuren kussenslopen die je over je molton kussensloop doet. De kwaliteit van de iSeng kussenslopen is gemaakt van 100% katoen percal, wat heel fijn, zacht en luchtig slaapt. Daarnaast hebben we naast de kussenslopen in dezelfde katoenen kwaliteit ook hoeslakens. Deze hoeslakens zijn er in verschillende kleuren en maten, maar ook verkrijgbaar in katoen/elasthan oftewel in jersey kwaliteit, zowel als gewoon hoeslaken als topper hoeslaken.

Bestel je voor 11 uur op werkdagen, dan ontvang je je bestelling binnen 2-3 werkdagen in huis.