Badtextiel

Badtextiel dat past bij het sanitair, dat zoeken we allemaal. In de juiste kleuren, matching om het een rustig geheel te houden, of in fellere kleuren zodat ons sanitair een kleurrijke vrolijke omgeving is. Wanneer je lekker gedoucht hebt, dan moet je blij worden van de accessoires in jouw badkamer, dus ook van de handdoeken in jouw badkamer. Een handdoek of badlaken om je lekker mee af te drogen, of washandjes om je lekker mee te wassen.

Voordelen iSeng badtextiel

Zacht, duurzaam en stevig badtextiel, dat is wat iSeng biedt. Fijne handdoeken en badlakens die goed het vocht van jouw lijf absorberen wanneer je jezelf afdroogt. Katoen is dan ook het meest gewilde materiaal als het gaat om badtextiel. Katoen is sterk en duurzaam, en zal dus niet zo snel slijten en daarom lang meegaan. Ze zijn daarbij makkelijk te wassen en kunnen prima in de droger; ook na vele was- en droogbeurten blijven ze nog als nieuw.
De handdoeken van iSeng worden zo behandeld, dat ze zacht aanvoelen. Dat is ook een eigenschap van de katoenen handdoeken van iSeng: we zorgen ervoor dat je jouw lijf kunt verwennen met de zachtheid van ons badtextiel.
Samenvattend zijn de voordelen van ons badtextiel dus:

  • Duurzaam
  • Absorberend
  • Slijtvast
  • Trendy
  • Zacht

Verschillende soort badtextiel

Wil je een grote of kleine handdoek? Dat kan allemaal. Je hebt de keuze uit handdoeken met het formaat 50×100 cm , en badlakens met het formaat 70×140 cm. Daarbij hebben we de keuze uit verschillende kleuren washandjes, die per set van vier stuks verkocht worden.  En wil je op het toilet ook dezelfde uitstraling? Dan is er de keuze uit verschillende kleuren gastendoekjes welke per set van 2 stuks verkocht worden. Dus de volgende artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verschillende kleuren badtextiel

Het badtextiel van iSeng is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van mooie klassieke kleuren, tot fellere trendy kleuren. Zowel de washandjes als de handdoeken als de gastendoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.