Hoeslaken kopen?

Een hoeslaken kopen? Koop dan een hoeslaken van iSeng. De hoeslaken van iSeng zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kwaliteiten. Een hoeslaken is een hoeslaken is een laken met elastische hoeken dat je om je matras kunt doen om het te beschermen tegen vuil, zweet en andere vloeistoffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een hoeslaken past bij jouw slaapkamerinterieur.

Hoeslaken kwaliteiten

Bij iSeng kan je verschillende hoeslaken kwaliteiten kopen. Zo heb je de keuze uit hoeslakens gemaakt van jersey 95% katoen/5% elasthan.
Maar ook een 100% katoenen hoeslaken, gemaakt van een heerlijke stevige percal wat luxe aanvoelt tijdens het liggen.

Verschillende soorten hoeslakens

Bij iSeng kan je verschillende soorten hoeslakens kopen. Behalve dat we verschillende kwaliteiten in de shop hebben, is er ook een keuze uit verschillende typen hoeslakens. Naast een jersey hoeslaken waar veel stretch in zit, niet alleen vanwege de toevoeging van elasthan maar ook vanwege het breisel, hebben we ook geweven katoenen hoeslakens. Deze hoeslaken zijn gemaakt van een mooie, stevige, luxe-aanvoelende kwaliteit. De jersey en percal hoeslakens kunnen op matrassen met hoeken tot 40 cm. Maar heb je een dunnere matras, een z.g. topper op jouw bed liggen, dan hebben we daar ook de juiste hoeslakens voor.  Deze hebben een kleinere hoekhoogte (tot 20 cm ) zodat ze goed passen om jouw topper. Daarnaast hebben we ook een oplossing voor wanneer je twee eenpersoons matrassen hebt, die je onafhankelijk van elkaar omhoog wilt doen aan het hoofdeinde. Deze z.g. splittoppers hebben een inkeping in het midden dus zo kan ieder voor zich zijn hoofdeinde omhoog zetten. Uiteraard hebben we ook een molton hoeslaken.

De kleuren en maten hoeslakens van iSeng

De hoeslakens van iSeng zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De kleuren bestaan uit verschillende basiskleuren die bij verschillende smaken, stijlen en dekbedovertrekken passen. Kijk op je gemak in de shop en laat je verrassen door de mooie comfortabele kwaliteiten van iSeng.